GSC KASI TIKET WAYANG PERCUMA

Assalamualaikum

GSC KASI TIKET WAYANG PERCUMA | Hi! sha ni bukan jenis yang akan tengok setiap movie yang ditayangkan di pawagam, bukan nak cakap tak tau nakp dengan sapa ke apa tapi rasa tak kena 😂


Tapi last month birthday sha, dan sha dapat 2 tiket free dari GSC 😋🍁 jadi sha pun bagitau lah cousin, esok tu terus kitaorang pi tebus (padahal sebab haritu dah 30dis) 🤣 seronokla ai dapat tiket free, dapat jimat dah hahaha macam mana boleh dapat free? haa meh baca sini

TIKET FREE DARI GSC

sebenarnya last year dah dapat email dari GSC ni 😂 tapi macam sha cakap, sha mmg bukan jenis orang suka tengok wayang, buat taktau jelah. tahun ni saja ja sebab nak keluar. so berbalik kepada tiket free, bila korang signup dengan GSC & bila tiba bulan birthday korang, korang akan dapat email macam ni


MACAM MANA NAK REDEEM TIKET FREE?

1. Buka email yang korang dapat pastu click "REDEEM NOW" then download file tu &&&&& WAJIB PRINT


sebenarnya boleh ja print black&white hahaha tapi dah terprint warna 😂

2. Bawa bersama kertas yang korang print tu (isi juga maklumat yang diperlukan) & jangan lupa KAD PENGENALAN

3. tunjuk kat abang/kakak yang jaga kaunter &&& dapat tiket freee yayyyy!


**boleh pilih movie/waktu yang korang nak
**hanya movie tertentu saja iaitu Asterisk Movie (contoh gambar dibawah)


**tiket hanya boleh ditebus dalam bulan kelahiran sahaja

kat mana nak signup? 👇🏼

SINI 

ATAU

korang boleh download app di app store/google play & signup disitu
*pastikan korang masukkan maklumat yang tepat

**incase kalau takpaham apa yang saya terangkan, sila tanya 😂


18 comments:

  1. Da 7tahun tak masuk. Hehe.. kalau masuk ni confirm jakun.

    ReplyDelete
  2. Akak pun tak baper ghajin gak tgk wayang ni..ikut en.suami..klu dia rasa nak tengok movie apa2 yg best, follow je...

    ReplyDelete
  3. wah bestnyaa.. akak baru tau.. haha.

    ReplyDelete
  4. Seronok dpt tiket free. Lama jugak dh tak tgok wayang dh. Last cerita marvel. Hahaha

    ReplyDelete
  5. Best kan dapat tiket masuk wayang..tahniah

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya. Kaella kena sign in ni. Hehe

    ReplyDelete
  7. Last time dapat tak sempat nak pergi tengok. Rugi rugi rugi. Hahaha

    ReplyDelete
  8. mya pun ada dapat emel daripada GSC. tapi tak tahu bila nak gi redeem.

    ReplyDelete
  9. Tahniah, Sha. Saya pun bukan seorang yang akan selalu pergi tengok wayang. Kebiasaannya hanya teman kawan-kawan je.

    ReplyDelete
  10. Tahun nk tebus la.. Tapi sekali tgk cita yg depa bg semua xmenarik hati.. Xjadi tebus

    ReplyDelete
  11. saya pun selalu dapat dah dua kali dapat redeem tiket, satu untuk diri sendiri satu untuk wife

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya.kak ana bertahun tak masuk. Thn ni plan nak masuk semula. Haha

    ReplyDelete
  13. Wah bestnya.. Saya lama da tak pergi tengok movie.

    ReplyDelete
  14. Wahh...bestnya... kaka yan selalu tengok kat MBO je...

    ReplyDelete
  15. Best.. best.. tapi sebab GSC very far away.. tak pernah lah redeem.. kikiki..

    ReplyDelete
  16. bestnya. ade da register tapi x penah dapat cenggini. cuma kalo p time bulan besday tu kalo kebetulan tngk movie.. org kaunter tu akan alert..

    ReplyDelete