BELI WIRELESS KEYBOARD DAN MOUSE

19

Assalamualaikum

BELI WIRELESS KEYBOARD DAN MOUSE | Hi! saya kembali untuk meracuni anda semua muahahaha. haritu tanpa sebab dan alasan, scroll carousell dan ternampak keyboard wireless. terus pm tanya hahaha

BELI WIRELESS KEYBOARD DAN MOUSE

dan kemudian sampailah keyboard saya. gunalah dalam sehari dua pastu bosan hahaha baik guna phone lagi laju saya nak menaip berbanding guna keyboard XD

pastu gatal tangan pulak nak beli mouse dan terbelilah dan harini baru sampai. lama jugak la nak sampai pun since beli 8.8 haritu.

mulanya nak bagi sama warna tapi takda pulak hahaha so ambil jelah putih. okaaylah tu kan~ 

WIRELESS KEYBOARD


keyboard ni nipis je, memang senang nak simpan haha dia punya nipis tu sampai kadang takut nak simpan, kang terkepak. kalau tanya susah tak nak menaip dengan keyboard ni, susah jugak la hahaha sebab rasa macam tak lekat :3 so saya boleh bagi 6/10 je untuk keyboard ni.

WIRELESS MOUSE


mouse ni baru sampai tadi. mula mula sampai tu datang dalam keadaan tak okay haha lepas dah baiki sikit,alhamdulillah boleh guna hehehehe. mouse ni ringan je, pakai battery. nak connect pun mudah je. so saya boleh bagi 8/10 hehehehe

so sekarang ni masa yang belum ada adalah tablet hahahah harap harap bulan depan dapatlah merasa tablet baru dari suami:p

btw trfikir kalau buat giveaway hadiahnya duani ok tak?



Tags

Post a Comment

19 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. comel keyboard tp kalo ssh nk menaip kecomelannya dh xberguna.. haha.. kejam x camtu?
    mouse tu cantik jgk!

    ReplyDelete
  2. Cantik. Fiza pun tengah survey jugak ni. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. Cantikkk la warna dia! Ehh okey je sha buat giveaway bagi dua benda ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! Lagipun mmg geng blogger guna la dua benda ni kan haha

      Delete
  4. Syu pun ada plan nak beli keyboard ni. Senang nak pakai ngan tablet😁.

    ReplyDelete
  5. rasa nya ok... esp mouse wireless...
    kat ret kat rumah mmg pakai mouse wireless je, senang ehhehe

    ReplyDelete
  6. Ok jugak buat giveaway bagi hadiah ni

    ReplyDelete
  7. comel keduanya. Tapi.. haha kenapa lebih kepada deco je rupa dia.

    ReplyDelete
  8. eh saya pun ada jugak. warna pink. tapi tulah ikut mood jugak. malas nak bangun amik, kita taip la terus di skrin

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !