GARDENIA TOAST'EM PANDAN COCONUT

Assalamualaikum

GARDENIA TOAST'EM PANDAN COCONUT | Hi! Semalam masa gi pos barang ternampak roti yang tak pernah nampak sebelum ni. Nampak packaging macam menarik, terus ambik dan bayar!


GARDENIA TOAST'EM PANDAN COCONUT


Bila sampai rumah terus "unplastic" hahaha tiber πŸ˜‚ bila bukak je packaging terus bau yang sedap! Ambik terus sekeping sebab nak cuba dan memang sedap uolls!



Berdasarkan pckaging, roti ni berperisa pandan, kelapa dan gula merah. Memang kalau ikut tekak saya, dah secukup rasa roti ni, gabungan dia tu fuhhh terbaik!


Kat plastik roti ni ada tulis "lebih enak jika dibakar" dan malam semalam memang dah try bakar guna pan sebab takdak toaster hahaha, lagi naik la bau harum roti tau πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹


Saya je ke yang perasan yang sekarang banyak makanan yang mula dikeluarkan berperisa pandan? Hahaha tapi saya okay je sebab bau pandan tu pun dah sedap kan, apatah lagi makanan nya πŸ€ͺ



So kalau korang yang tercari cari nak makan apa untuk pagi esok ke kan?  haaa boleh la gi cari esok hehehhee malam ni takdapat la πŸ˜™πŸ˜œHarga? Rm4.70 kalau taksalah. 


Nak keluar tu jangan lupa jaga sop, basuh tangan dan elakkan tempat sempit :,) bye!

Post a Comment

12 Comments

  1. Ada nampak orang share kat facebook. Belum sempat jumpa lagi. Nak juga try nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena try sis. memang puas hati πŸ˜‹πŸ˜‹

      Delete
    2. Baiklah, nanti kalau jumpa nak beli

      Delete
  2. Tak pernah nampak lagi setakat ni kat kedai. Camno nak nampak tak.oegi kedai lagi hehehe. Nnt nak minta en.suami tengok2 kan. Cam sedap jer ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha πŸ˜‚ kita pun cari kat kedai yang takda org. takuttt

      Delete
  3. boleh try carik nie. sebab mcm tak penah nampak. maybe saya tak survey betul2 dekat area roti nie :p

    ReplyDelete
  4. mcm sedap je! blh try.. hihi

    ReplyDelete
  5. mcm best! tapi belum ada lg nampak kat sabah ni. ke sy yg lama tak pg supermarket lol

    Shelfie Sunday | Funko Pop! My Hero Academia

    ReplyDelete
  6. Sedapnya, mcm2 gardenia ni aih, nk cari jugklah..

    ReplyDelete
  7. Macam menarik je. Saya suka gak makan kek pandan or roti kelapa. Rasanya ni boleh ngam dengan tekak

    ReplyDelete