Assalamualaikum

GARDENIA TOAST'EM PANDAN COCONUT | Hi! Semalam masa gi pos barang ternampak roti yang tak pernah nampak sebelum ni. Nampak packaging macam menarik, terus ambik dan bayar!


GARDENIA TOAST'EM PANDAN COCONUT


Bila sampai rumah terus "unplastic" hahaha tiber πŸ˜‚ bila bukak je packaging terus bau yang sedap! Ambik terus sekeping sebab nak cuba dan memang sedap uolls!



Berdasarkan pckaging, roti ni berperisa pandan, kelapa dan gula merah. Memang kalau ikut tekak saya, dah secukup rasa roti ni, gabungan dia tu fuhhh terbaik!


Kat plastik roti ni ada tulis "lebih enak jika dibakar" dan malam semalam memang dah try bakar guna pan sebab takdak toaster hahaha, lagi naik la bau harum roti tau πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹


Saya je ke yang perasan yang sekarang banyak makanan yang mula dikeluarkan berperisa pandan? Hahaha tapi saya okay je sebab bau pandan tu pun dah sedap kan, apatah lagi makanan nya πŸ€ͺ



So kalau korang yang tercari cari nak makan apa untuk pagi esok ke kan?  haaa boleh la gi cari esok hehehhee malam ni takdapat la πŸ˜™πŸ˜œHarga? Rm4.70 kalau taksalah. 


Nak keluar tu jangan lupa jaga sop, basuh tangan dan elakkan tempat sempit :,) bye!