Subscribe to my Newsletter

DONE RENEW DOMAIN UNTUK KALI KEEMPAT

Assalamualaikum

DONE RENEW DOMAIN UNTUK KALI KEEMPAT |  Hi! wah wah busy sampai tak menyempat tengok blog. sedar tak sedar tahun ni dah tahun keempat saya guna domain sendiri.

DONE RENEW DOMAIN UNTUK KALI KEEMPAT

percaya tak saya pernah rasa taknak renew domain sendiri ni sebab saya takboleh tumpukan sepenuh perhatian kat blog? tapi bila difikirkan balik, sayang pulak kalau biarkan domain ni terkubur.

saya bukan sahaja gunakan nama "shfyqhazhr" di blog tapi juga di media sosial yang lain! tak percaya? pergilah cari 🤪 ingat lagi masa mula mula tukar ke .com, excited sangat sampai buat entry (baca sini). 

saya rasa bukan saya je akan excited kalau ada domain sendirikan? kepada sesiapa yang masih teragak agak untuk tukar ke tak kepada domain sendiri, saya syorkan anda tukar! mesti semangat nak berblogging tu berkobar kobar githew hahaha (macam tipu je 🤣)

insyaAllah kalau rezeki, saya nak buat giveaway dan hadiahnya adalah belanja domain sendiri selama setahun! hehehe

btw, kes harini... fuh berpeluh saya tengok! jaga diri, jaga jarak, saya doakan semua yang baca entry ni diberikan kesihatan yang baik dan dijauhkan daripada penyakit penyakit yang merbahaya 🤍

Post a Comment

9 Comments

  1. Wow.. sy baru renew kali pertama bulan 12 ritu... masih awal ni, memang berkobar rasanyaaaa . Hahahaha.. Moha kekal semangat berblogging dalam diri.. kih kih.... Kipidap!!!!! Syh domain.. mmg syg... hehe

    ReplyDelete
  2. Teringinnn nak ada domain sendiri tapi tak terbeli beli lagi hahaha.

    ReplyDelete
  3. Tahniah!!

    https://dayswithca.com/

    ReplyDelete
  4. hahahah setuju sangat part semangat nak berblogging tu berkobar-kobar. We've invest so much in it, make use of it!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..settle dah satu hal penting untuk blog. Setuju! Dia jadi lebih semangat gitu bila ada domain :)

    ReplyDelete