Subscribe to my Newsletter

BILA PENAT, KENALAH REHAT..

Assalamualaikum

BILA PENAT, KENALAH REHAT.. | Hi! baru masuk 4 hari bulan mei tapi dah hilang semua semangat nak berblogging 😂 rasa macam badan lemau je, nak buat apa semua malas...

BILA PENAT, KENALAH REHAT..

Alhamdulillah, dekat dekat nak raya memang selalu banyak campaign yang kena settlekan. kadang sampai pening nak atur masa nak posting 😅 mulut ni cakap taknak ambik itu ini tapi last last ambik jugak haha

2 minggu pertama puasa memang all out betul 😂 posting IG lah, kemas rumah la, tolong itu ini lah, masak masak bagi orang makan lah, fuhhh bila masuk 10 malam terakhir ni badan terus rasa nak K.O.

pastu start semalam badan rasa penat gila 😂 posting ig ke fb ke blog ke memang abaikan terus. ada la tweet kat twitter sikit sikit, yang lain semua baring je hahahaha

korang pernah tak rasa penat macam ni? ke badan saya yang mengada sangat 🥴

Post a comment

9 Comments

  1. Biasalah tuu, nama pun manusia. Tak selalunya kuat, akan ada harinya penat :)

    ReplyDelete
  2. sy setiap hari penat.hahahaha

    ReplyDelete
  3. Tengah rasa gak ni... Tu cam xde mood nk update blog hahaa... Tmbh keje opis lg yg menimbun... ��

    ReplyDelete
  4. Pernahhhh.. tspi.. kalau penat.. berehat . jgn berhenti... Agituhhh

    ReplyDelete
  5. kita bukan robot, bila penat..memang kena slow down. nanti sakit lagi susah.. go slow je..

    ReplyDelete
  6. Memang kalau asyik kerja je akan rasa macam tu. Itu tandanya kena rehat sekejap sebelum kerja semula.

    ReplyDelete
  7. Pernah.. Bila sampai masanya memang kita kena rehat..

    ReplyDelete