Subscribe to my Newsletter

EARNING ADSENSE TAK BERGERAK?

Assalamualaikum

EARNING ADSENSE TAK BERGERAK? | Hi! tengah tengah malam pun gigih update blog eh? sebenarnya tak senang duduk saya dibuatnya bila tahu yang earning adsense tak bergerak!!

EARNING ADSENSE TAK BERGERAK?

Sebenarnya korang yang baca blog saya sekarang ni nampak tak ads yang ada? sebab tadi siang saya dah gigih segigihnya masukkan ads macam biasa haha, pening ok main dengan coding ni. saya try buka blog saya di phone sepupu, ada je nampak ads.

EARNING ADSENSE TAK BERGERAK?, muka bingung
cantik tak hasil lukisan bingung saya hahah!

Tapi yang saya pelik sekarang tak naik langsung earning saya dari hari saya tukar template blog 😫 agak agak sebab template tak okay ke? template boleh kacau adsense eh?

Walaupun earning hari hari kita takdelah banyak mana tapi boleh la kan daripada takda langsung ni πŸ˜‚ korang pernah tak jadi macam ni?

malam malam pun pening dengan masalah gini 😫 dah google tapi macam takdapat jawapan yang saya nak huhu

tidur dululah, esok sambung fikir πŸ₯Ί


Post a comment

17 Comments

  1. Aah..xde la iklan kat blog sha. Nak tolong pun sis xpandai sgt bab ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe takpe sis πŸ˜‚ nnti kita tanya google

      Delete
  2. tak nampak pun iklan adsense nya? letak kat belah mana? tepi ke bawah?

    ReplyDelete
  3. Memang orang selalu kata akan affect ads kalau tukar template. Mungkin ambil masa sikit kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah πŸ₯Ί takpalah tunggu la seminggu mcm mana hehe

      Delete
  4. so far k ret nmpk ke ads kat blog sini... :)

    ReplyDelete
  5. Memang betul-betul bingung nampaknya tu. Akak tak mahir bab-bab ni. Moga ada solution yang sesuai.

    ReplyDelete
  6. banyak tak earning adsense?.. kite tak letak pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog sendu mcm saya ni ciput je hehehe tapi oklah dari takdak. bolh try sis, mana tau boleh cashout tiap bulan 😍

      Delete
  7. tak silap OM, biasanya klu tukar template,mmg xbergerak tpi xde lah berhari hari. kdg sehari je. baru2 ni OM kne sbb tukar template

    ReplyDelete
  8. Setakat ni nampak je ads. Duduk bawah header hehehe.

    ReplyDelete
  9. Ada ads kat bawah header blog tu :)

    ReplyDelete
  10. Ada iklan dettol. Nasib baik tak shopping lepas klik. hahha

    ReplyDelete
  11. Memang kadangkala sesuatu template tu tak mesra iklan kena try and error...

    ReplyDelete