HELLO BONG BANTU KURANGKAN PMS!

Assalamulaikum

HELLO BONG BANTU KURANGKAN PMS!  | Hi korang! pernah tak bila korang dah dekat tarikh datang bulan pastu korang rasa tak selesa sangat dengan badan korang? tu dipanggil PMS! PMS tu apa?


Sindrom prahaid (premenstrual syndrome) merupakan sat keadaan dimana gadis atau wanita mengalami gangguan dan fizikal pada waktu sekitar kedatangan haid dan gejala itu akan hilang sepenuhnya selepas kedatangan haid.

dulunya masa mula mula datang bulan, takda pun semua rasa ni tapi mungkin dah dewasa, makan tak terjaga, tidur tak terjaga, bersenam? jauh sekali. dan ada juga cakap PMS ni disebabkan hormon yang tak stabil πŸ€”

pernah korang dengar bila korang tetiba asyik marah marah atau moody pastu orang tegur, "period ke tu" πŸ˜‚ pastu mesti terfikir eh yelah, bulan ni tak period lagi, pastu check kalendar period, oh lagi 2 hari sepatutnya period! patut la mood swing πŸ˜†

kalau mood swing tu macam ok lagi, tapi bila berkait dengan fizikal, serious takboleh handle πŸ˜‚ pernah sekali, saya sakit belakang yang teramat sangat! rupanya nak period 😫 selain sakit belakang, kadang rasa penat je badan walaupun takda buat apa apa!

tapi tu tak termasuk lagi nak kena hadap period pain, menstrual cramp, period cramp dan sengugut! πŸ₯΄ tolongla hargai perempuan ok? 🀭

✨ JoyMix Hello Bong✨

kalau sebelum ni bila PMS mesti telan panadol atau ubat tahan sakit 😫 padahal dah tahu yang takbagus untuk badan kalau asyik telan tu je, tapi nak buat macam mana kalau taktahan kan?!

tapi sekarang, saya dah jumpa produk yang lagi baik untuk masalah PMS saya which is JoyMix Hello Bong! ✨✨ 

Hello Bong merupakan formulasi unik yang dihasilkan daripada Halla-Bong oranges dan Curcumin daripada ekstrak kunyit. tahu tak Halla-Bong ni dari mana? Halla-Bong ni adalah spesis oren tanpa biji ditanam di Pulau Jeju Korea🍊

at first, tak percaya juga takkan la mudah mudah je dapat kurangkan masalah PMS ni, tapi lepas try memang betul betul dapat kurangkan rasa moody & sakit belakang tu!

macam takpercaya betul sebab selama ni dah try macam macam dah tapi tetap sama je resultnya. paling best pasal Hello Bong ni, ia didatangkan dalam sachet kecil tau so korang boleh je letak dalam handbag dan consume bila perlu!

Macam Mana Nak Consume Hello Bong?


1. Koyakkan sachet

2. Tuangkan ke dalam mulut dan biarkan ia cair dimulut

3. Telan dan jangan lupa minum air! 

Kat Mana Nak Dapatkan & Berapa Harganya?


korang boleh dapatkan Hello Bong di website πŸ‘‰πŸ½ Joymix Hello Bong

Normal Price : RM85

Promo Price : RM77


Jangan lupa dapatkan sekarang sementara harga promo masih ada 😍 


Post a Comment

1 Comments