Subscribe to my Newsletter

YOUTUBE : UNBOXING ARISSTO COFFEE MAKER

Assalamualaikum!

YOUTUBE : UNBOXING ARISSTO COFFEE MAKER| Hi! hehe sebab harini buat video panjang sikit nak share la dengan pembaca blog iolls (ada orang baca ke ðŸĪĢ) 


Akaun Youtube 


dah lama sebenarnya buat youtube 😂 tapi tula tu, dalam banyak banyak media sosial dan youtube la paling tak aktif sebab masih video shy haha! kalau photo tak shy sangat 😆😆 

selain daripada video shy, saya juga pemalas nak edit video! hahaha banyak kali jugak la dah record semua tapi bila nak edit ya Allah 😂😂😂 malas dia macam takdak esok ha. 

tapi sebab harini rajin sikit, maka terhasillah video unboxing~ dapatlah 3 minit haha, selalu seminit lebih je. Malas nak cakap banyak, haha tengok la video bawah ni ðŸ‘‡ðŸ―ðŸƒðŸŧðŸ’Ļ


masih takpandai nak edit lebih lebih 😂 dengan phone pun tersekat sekat~ kalau dapat iphone 12 pun best jugak kan ni ðŸĪŠ

okaylah, malas nak bebel banyak banyak. kalau korang ada akaun youtube jugak, jangan segan silu nak komen link okay?! nanti saya subscribe 💕


Post a comment

2 Comments

  1. itulah dalam banyak2 media sosial paling kurang kita buat kan..pemalu sebenarnya kita ni... apa video shy..hehehe

    ReplyDelete
  2. akaun youtube pun video mengajar je yang ada ni hahaha

    ReplyDelete