DAH MALAS NAK JOIN SHOPEE LIVE!

Assalamualaikum

DAH MALAS NAK JOIN SHOPEE LIVE! | Hi!! taktau nak cerita macam mana tapi itulah tu 😂 yang penting lepas ni malas dah nak join mana mana shopee live! semua menghabiskan duit aqOw ja 😡

haritu sha ada ternampak sis sha pos dia beli knitwear bundle 😂 cantik cantik pastu terus search la kat shopee. sha ni kalau berkenan apa apa mesti cari kat shopee dulu, sebaik dah ada buah hati kalau tak buah hati pun cari kat shopee 👻

bila dah terjumpa knitwear yang dimahukan, sha pun order la. sehelai rm10, kalau 2 helai baru dapat free shipping. tanpa berfikir panjang, sha pun order 2 helai. 

beli knitwear yang 1st time ni, takboleh pilih warna hanya boleh pilih size ja tapi boleh request la nak warna gelap ke cerah ke

closeup sikit, tebal ye walaupun murah

baju yang diorder belum sempat sampai, sha terjebak dengan shopee live 💆🏽‍♀💆🏽‍♀ terjumpa pulak knitwear sehelai rm5, jadi nak freeshipping beli la 3 helai hahah. yang ni boleh pilih sebab berdasarkan siapa cepat dia dapat.

sekarang pun sha masih terjebak dengan shopee live 😂 tapi masih mampu tahan diri daripada order sebab ada lagi 2 parcel yang belum sampai.

tengah panas, pakai knitwear. rasanya nyaman bangat 😂


1 parcel tu sha beli knitwear jugak, 2 helai rm15 free pos. yang lagi 1 parcel 5 helai rm15, knitwear campur tshirt 😂 harap harap esok sampai la kedua dua parcel, sebab sis dah tak menyabar sangat dah ni 😂

tbh sha memang taksuka "bau bundle" 😭 tapi baju yang sha beli ni takbau sangat. sebab tu rasa ok kot haha yela kan takkan nak jual baju busuk lak 😂 kang pengsan abang jnt.

kalau korang nak sha share nama nama penjual ni, bagitau ok? mana tau boleh terjebak dengan sha 👻 btw sebab apa suka knitwear ni, sebab ada size besar 😭😂😂 dan cantik cantik walaupun simple! ehek byeee 


4 Comments

  1. Baca tajuk tadi akak ingat apa laaa...rupanya terjebak..ok..akak x nak tgok live nanti confirm terjebak kan...x pernah lagi beli barnagan bundle

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa 😂 memang kak, sekali masuk mesti terbeli

      Delete
  2. saya pernah join shoppee live tpi serious tak reti cara nk beli dia tu xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula mula takpandai jugak 😂 pastu dah pandai, duit pun habis!

      Delete