KFC ONE BOX MEAL RM13?


Assalamualaikum

KFC ONE BOX MEAL RM13? | Hi! rasanya semua dah kembali bekerja kan lepas cuti raya haritu? saya masih disini, menganggur hampir 2 tahun ehhhh tiber 😂



harini nak cerita pasal FOODPANDA! sha ni kan duduk kampung, jadinya takda la food delivery semua ni kecuali yang personal. contoh kakmah jual kebab, ha kakmah jual kakmah delivery takpun suami kakmah tolong delivery.

tapi baru baru ni, area sha dah ada foodpanda! excited jugak la 😂 biasalah kita kan orang kampung 🤪🤪🤪🤣 tapi masalah dia sekarang, foodpanda ni boleh delivery KFC je? 



dalam dua minggu foodpanda beroperasi, rasanya 4 kali dah sha makan kfc 🤦🏿‍♀ haritu mula mula order sebab hujan, air takda, nak masak pun susah nak kluar pun malas jadi order la.

tapi bukan nak cerita yang tu, nak cerita harini sha beli KFC ONE BOX MEAL dengan harga RM13 TERMASUK DELIVERY! pada sha berbaloi lah dengan harga macam tu. nak tau apa ada dalam one box meal tu?


burger zinger (boleh pilih nak spicy bbq, cheezy or classic), ayam 1 ketul, nugget 4pcs, coeslow, mashed potato & pepsi tin ( boleh pilih tin hitam/biru). banyak kan tu? rm13 pulak tu termasuk penghantaran!

kalau korang pun nak order juga set ni dan dapat dengan harga seperti ni, korang kena masukkan kod voucher "KAKIONLINE" sebelum checkout. sha taktahu la voucher ni sampai bila, tapi apa kata sementara masih ada korang gi order cepat 😂

kalau korang belum daftar dengan foodpanda, korang klik link dibawah dan download foodpanda & dapat RM10OFF untuk order pertama 🤗

👉🏽FOODPANDA RM10OFF👈🏼

okie byee! ✊🏼 selamat makan tengahari

13 Comments

  1. wahhh berbaloi harga dia. siap ada burger dan ayam seketul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah tu! burger buat makan siang, ayam buat makan malam 🤪🤪🤪

      Delete
  2. Nanti esok nak cuba guna kod tu..hari ni dah kenyang. hihi

    ReplyDelete
  3. kena belanja rm20 dlu ke baru boleh guna code tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak 😅 rasanyalah kot. sebab harga asal 22.50 huhu

      Delete
  4. berbaloi juga, ada ayam dan burger. puas makan..hee

    ReplyDelete
  5. Ber aloi sangat tu. Burger pun dah mengenyangkan.. Murah dh tu.. Lama tak makan kafc..

    ReplyDelete
  6. wahhhh... kira murah jugak lah box tu sebab banyak jugak isi nya

    ReplyDelete
  7. uiii kira murah gak la tuuu

    ReplyDelete
  8. Time ada promo memang syok order food panda ni.

    ReplyDelete