BELI SHOE BOX 70SEN KAT SHOPEE!

 

Assalamualaikum


BELI SHOE BOX 70SEN KAT SHOPEE! | Hi, lamanya tak update pasal barang barang yang dibeli kat shopee 😂 bukannya tak membeli tapi malas ya amat nak update. kadang dah ambik gambar semua pastu last last delete gitu je haha

so minggu lepas rak kasut sha roboh 🥴 rak kasut beli di shopee juga 🤣 dah roboh kan kasut kasut sha nak letak mana? aduhai. nak beli rak yang sama nanti last last roboh juga kan? jadi duk scroll la shopee tu sampai tertidur then terjumpa shoe box ni haha harga murah je, beli jelah alang alang haritu ada free shipping bila beli rm9 🤪

jadinya sha order pukul12 malam 27.8, then seller pos 27.8 petang dan sha dapat petang 28.8! that why i love J&T 🥰🥰🥰 sehari dah dapat barang haha kita ni walaupun suka order online tapi stress juga kalau barang lambat sampai tapi tak update kat medsoc la 🤪🤪🤪🤪🤪

bila dah dapat tu, buka parcel eh parcel leaking 😭 btw sha beli kotak kasut dengan sabun viral tu, so sabun tu pecah :( beli 6 dapat 1 ja hahaha. dah satu hal kena basuh dulu kotak tu sebelum pasang. sha juga ada bagitau seller pasal sabun yang rosak tu, seller suruh refund! 😍 walaupun takbanyak nilainya tapi seller baik suruh refund.

so semalam sambil sambil duk berBBQ, sha pasang la kotak kotak tu. senang je pun nak pasang haha pastu dah siap pasang, terus masukkan kasut. sha beli 10 kotak dan ada kosong 2, jadi kena beli kasut baru ke? 🤔🤪

sha susun kotak kasut ni hujung katil, sebab situ je yang ada haha dan macam tak selerak sangat bila susun elok elok gitu. sha pilih warna putih sebab rasa mcm cantik 🤔 taktahu la smpai bila nak elok hahaha pape kita update 🤣


oh btw kalau korang nak beli dengan seller ni, korang boleh beli disini - https://shopee.com.my/sayyesofficialstore?smtt=0.0.9


ok bye! later update gambar yang elok sikit 😂 malas nak bangun buka lampu 🤪🤪🤪

2 Comments

  1. menarik jgk ni..
    kemas je letak kasut dlm box tu..
    dh la murah.. hihi

    ReplyDelete
  2. Color lain takde ke yang tak nampak boleh sorok hahahaaa

    ReplyDelete