SEMUA MENU RM 1.70? KEDAI MAKAN DI JITRA!


Assalamualaikum

SEMUA MENU RM 1.70? KEDAI MAKAN DI JITRA! | Hi! perempuan memang susah nak decide tempat makan kan? so sabtu lepas keluar pi jitra, mulamula nak makan ayam penyet (ap), dah sampai pun kat area kedai tu pastu rasa macam emmm betul ka nak makan situ? haha pastu google then jumpa lah kedai yang murah ni~


masa mula mula sampai tu boleh dikatakan ramai juga la dalam kedai tu, kedai tu takda la besar sangat tapi takdala kecik sangat. maybe masa tu lunch time sama kot. then bila dah duduk kat meja, pekerja dia datang bagi menu 


taksemua menu ada so yahh. mula mula masa order tu dah siap cakap yang kalau tak kenyang ni nanti pi la bungkus subway ka kfc ka >< pastu tak lama lepas dah order, makanan pun sampai~


menu yang kitaorang order :
- nasi ayam chickenchop
- koeteow sup
- mee kari
- banan split
- milo ais
- sirap laici


nampak macam sikit tapi bila dah settle makan semua, memang kenyang haha sampai rasa malas nak bangun :p padahal mula mula tadi dah cakap kalau tak kenyang. nasi ayam chickenchop tu oklah, boleh tahan besar juga ayam dia dengan harga macam tu. keoteow sup pula sedap dan banyak dari b...n... hikhik mee kari takrasa sebab tu nazirah punya. overall saya bagi 4.8/5 bintang! cuma pekerja kedai tu kalau selalu senyum pun okay jugak hihikk :D

LOCATION




ok bai!

9 Comments

  1. akak ingat untuk makan 4 orang dik, untuk 2 orang nih memang teror ko dik hehehhe... nasi tu nampak banyak dah di tambah kue tiaw sup tu mahu seeh kekenyangan perut...

    ReplyDelete
  2. Okay. Nice one, boleh try nanti heheh :p

    ReplyDelete
  3. Perghh murahnyaa harga dia. No wonder ramai org makan sana. Kalau kat kl confirm laku keras ni

    ReplyDelete
  4. Wah kat jitra ja. Boleh sangat ni nak pi tapi tu la malas nak drive. Haha

    ReplyDelete
  5. salam kenal syafyqah.

    insyallah one day kalau auntie ke Kedah boleh singgah ni.

    ReplyDelete
  6. Nasi dia nampak banyak.. berbaloi lah bayar kan..

    ReplyDelete
  7. Serius harga dia RM1.70 je? Murah betul. Kalah boat noodle. Dengan nasi ayam lagi. Fuh. Tahun depan mai Jitra kena singgah ni.

    ReplyDelete