PELBAGAI JENIS SNACK DARIPADA KINTRY.CO


Assalamualaikum

PELBAGAI JENIS SNACK  DARIPADA KINTRY.CO | Hi korang! OMAIGAD IM SO EXCITED FOR THIS!!!!! siapa kat sini yang suka mengunyah macam sha? pantang takda kerja memang kerja nak mengunyah haha pastu bising badan naik -_- ok meh nak memperkenalkan kat korang snack daripada Kintry.co 


kalau korang nak tau, kintry.co ni bermula dengan seorang ibu yang suka menyediakan goodies untuk gadis kecilnya. Disebabkan si ibu menghargai makanan, minda yang ingin tahu dan cinta pada penciptaan, dia mengasaskan syarikat ini dan yang lain, seperti yang mereka katakan, iainya lazat.

PRODUK DARIPADA KINTRY.CO

setakat masa ini, kintry.co mempunyai 4 jenis snack yang berlainan perisa dan kintry.co juga menyediakan pack untuk chrismas dan jugak combo untuk CNY - dimana combo & pack ini sesuai untuk dijadikan sebagai buah tangan ataupun hadiah. mesti tertanya tanya kan ada perisa apa hikhik so ini senarai snack yang ada di kintry.co


🙋 Salted Egg Yolk Crisps (addictive)
🙋 Pandan Gula Melaka Granola (tastes like cendol!)
🙋 Salted Caramel Granola (sweet & salty)
🙋 Oat Choc Chip Cookies (healthy and super popular with kids)





dan korang juga akan dapat

set of 5 Ang Paos (super cute ones 😻) & paper bag


kalau korang tanya yang mana satu sha suka, ofcos la sha suka yang cookies tu! i mean paling suka hihi sebab sha memang suka chocolate tapi semua ni sha suka haha sepaket tak cukup gais :') i need moreeee! oh ya sebelum terlupa sha akan buat satu GA dimana korang pun berpeluang untuk rasa snack ni jugak yayyyyy!



UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN PEMBELIAN 

Website : https://kintry.co/
FB : KintryCo
IG : kintryco



11 comments:

  1. semua sihat2 snack dia tu..bagusssss! nak join GA nanti..ahahaha

    ReplyDelete
  2. Tak pernah makan lagi snack jenama ni

    ReplyDelete
  3. bak meh sikit sha...cookies tu kekekeke

    ReplyDelete
  4. dpt mkn time2 ni mesti sedap nih... aduhai... cookies tu

    ReplyDelete
  5. First time akak dengar produk nie, sedap ke Sha..? Nak try jugak la nanti..

    ReplyDelete
  6. haa kite pun duk perhati yg cookies tu nampak sedapppp

    ReplyDelete
  7. Ai suka chocolate cookies. Sekelip mata boleh habis.

    ReplyDelete
  8. oo..yg ni haritu sha share kat ig story, akak ingt tempe tu kan..haha..

    ReplyDelete
  9. terbaek. harap2 ada rezeki merasa ni.. hehe

    ReplyDelete