RAES COLLAGEN MIST PENEMAN KETIKA TRAVEL


Assalamualaikum

RAES COLLAGEN MIST PENEMAN KETIKA TRAVEL | Hi! sha ni sejenis manusia kalau nak ke mana mana sha akan pastikan semua memang cukup secukup cukupnya! jadinya haritu masa plan nak ke Penang, sha ada la usha usha face mist yang sha WAJIB bawa bersama sebab sha tau yang kitaorang akan banyak berjalan walaupun masa tu panas terik, well its better panas terik dari hujan kan kalau pi travel? hahaha


FACE MIST

jangan ingat badan je ada mist (body mist) muka pun ada ok! ini bukan face mist pertama sha la, sha memang akan selalu ada stock facemist, kadang kadang tu diy je sebab stock aloevera gel banyak kat rumah hahaha tapi kalini face mist yang sha bawak p jalan jalan ni dari RAES SKINCARE. korang nak tau tak apa kenapa sha pilih Raes Collagen Mist ni?



💘 Didaftar bawah Biro Pengawatan Farmaseutikal Kebangsaan dan Kementerian Kesihatan Malaysia
💘  Diproses oleh kilang yang memiliki sijil halal Malaysia. Produk muslim dan bole digunakan tanpa was was
💘 Diproses oleh kilang bertaraf GMP yang berkualiti tinggi demi memenuhi kehendak dan keselamatan pengguna
💘 Formulasi daripada alam semula jadi dan kaya dengan pelbagai manfaat untuk kecantikan dan kesihatan kulit


RAES COLLAGEN MIST

KELEBIHAN RAES COLLAGEN MIST

💫 Menyihatkan kulit
💫 Mencerahkan / memutihkan kulit
💫 Melembutkan kulit
💫 Menegangkan / menganjalkan kulit
💫 Meningkatkan hidrasi
💫 Anti penuan/ anti kedutan
💫 Merawat jerawat
💫 Menghalang pembentukan bintik hitam
💫 Menyegarkan kulit
💫 Mengatasi bakteria secara semulajadi
💫 Membantu Rejuvenasi sel kulit
💫 Anti Oksida
💫 Meratakan tona kulit
💫 Merawat sunburn

RAES COLLAGEN MIST


CARA PENGGUNAAN : 
spray mist ke arah muka dengan jarak 15 cm - 20 cm. dab dab muka dan tunggu sehingga kering.

BILA PERLU DIGUNAKAN? :
** sebelum makeup
** Selepas makeup
** bila bila masa (bila diperlukan)





mula mula dapat this face mist, dalam kepala sha mesti sama je dengan facemist yang sebelum ni, which is akan melekit bila pakai dan akan timbulkan rasa ketidak selesaan kepada sha sendiri bila guna, dan akan timbul niat alah nak lap lah, rimas. tapi! takkk langsung bila guna Raes Collagen Mist ni, sha sampaikan kadang kadang duk saja saja pun rasa nak spray kat muka :p kalau keluar jalan jalan pun sekarang memang bawak collagen mist ni,baru baru ni keluar hampir 12 jam ke Alor Setar, memang sembur ni mist ni je. muka fresh terukkk!


Bau : ❤❤❤❤❤/5
Kesegaran : ❤❤❤❤❤/5
Kelembapan : ❤❤❤❤❤/5
Harga : ❤❤❤/5
Repurchase : yesssssssssss


WHERE TO BUY? CONTACT THEM AT :-




6 comments:

  1. Wah.. Bestnya.. Rasa macam nak pakai juga..

    ReplyDelete
  2. percaya tak, dlm byk2 produk skincare..face mist k.fiezz tak pernah try..haha..baca org review cam sha ni, mcm best je nak cuba..kdg klu keluar dlm tempoh yg lama, mmg muka macam hapa je..malas nak tgk cermin..sbb tau ghupe camne..haha

    ReplyDelete
  3. kalau dah rating kesegaran 5/5 mmg terbaik produk ni.. fresh tu penting dlm pemilihan face mist

    ReplyDelete
  4. Kene cuba niii..suka segar2kan muka

    ReplyDelete