DYNAMIC BRIGHTENING MASK DARI DR. GLAMOGENIC


Assalamualaikum

DYNAMIC BRIGHTENING MASK DARI DR. GLAMOGENIC | hi, tahun baru, skincare pun haruslah baru & one of my fav skincare is sheet mask ❤ walaupun sheet mask kat rumah dah banyak tapi masih nak beli πŸ˜‚ kononnya nak dijadikan stok so yeah~ sha pun terbeli la sheet mask dari GLAMOGENIC SKINCARE ni


MENGENAI DR. GLAMOGENIC
Dr. Glamogenic ni merupakan seorang pencipta skincare dari Australia. Glamogenic Skincare dicipta oleh panel panel doktor yang mempunyai lebih dari 30 tahun dalam bidang skincare & rawatan kecantikan. walaupun skincare dari Dr. Glamogenic ni dihasilkan berdasarkan kulit orang Australia tapi sebenarnya skincare ni juga sesuai dengan orang Asian sebab skincare dari dorang dihasilkan daripada bahan semulajadi yang high quality & juga sesuai dengan kulit dan juga persekitaran - pendek kata sangat selamat 😍

walaupun niat dihati nak tengok sheet mask je, tapi nak jugak usha usha produk lain dari Dr. Glamogenic ni πŸ˜‚ perempuan kan. jadinya sha ingatkan produk dari Dr. Glamogenic ni untuk muka sahaja tapi taksangka ada jugak untuk badan πŸ€”

PRODUK DARI DR. GLAMOGENIC


🌞 Penjagaan muka

1. Hyaluronic Booster Serum
- melembabkan & menambahbaik tekstur kulit untuk kulit sensitif / kusam

2. Antioxidant Vitamin C+ Serum
- menggunakan vitamin C+ bagi membantu merawat kulit muka yang letih & mencerahkan kulit muka yang kusam

3. Perfection Whitening Spot Serum
- menumpukan kepada penjagaan freckles, facial blmishes dan dark circle bawah mata

4. Brassica Peeling Gel
- peeling gel yang melembutkan & melembabkan dengan ekstrak brokoli yang kaya dengan vitamin, mineral & nature oriented cellulose

5. Vitalize Soothing Mask
- 100% natural cellulose sheet mask yang mengekalkan kesegaran kulit dengan essence yang kaya diperbuat daripada Guaiazulene, ektrak aloevera & Hyaluronic Acid

6. DYNAMIC BRIGTHENING MASK
- mencerahkan dan menutrienkan kulit

🌞 Penjagaan badan

7. Enliven Brightening Cream
- krim mencerahkan bahagian underarm, siku, lutut dan sebagainya

8. Youth Restoring Modelling Shaping Cream
- meningkatkan keanjalan kulit dan melembutkan badan

DYNAMIC BRIGTHENING MASK


antara sebab sha memilih untuk beli sheet mask ni adalah sha termain panas beberapa hari lepas πŸ˜‚ lepas tu muka pun apa lagi, terbako ler. kedah dah la panas gila haha! muka terbako satu hal, terus kulit muka jadi kusam 😩😩 sebaik jumpa sheet mask ni πŸ˜‹❤

KELEBIHAN DYNAMIC BRIGTHENING MASK

✨ 100% selamat
- sheet mask ni diperbuat daripada bahan semulajadi dan minyak pati ;
- mask ini juga merawat dan memulihkan kulit dari dalam ;
- SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT!

✨ selamat tinggal bintik hitam!
- mask ini diformulasikan supaya dapat memudarkan parut dan memastikan kulit tidak didalam keadaan bahaya;
- menyekatakan tona kulit dan menyingkirkan pigmentasi


✨ tiada lagi masalah kulit mati
- kulit akan kelihatan kusam apabila kulit mati mula terhasil di wajah ;
- sheet mask ini mempunyai bahan untuk exfoliating & menghasilkan kulit yang lebih lembut

✨ menghidratkan kulit kering
- sheet mask ni mengandungi bahan yang melembabkan kulit dan menjadikan kulit kelihatan muda

CARA MENGGUNAKAN

πŸ‘‰πŸ½ cuci muka bagi memastikan wajah korang dah bersih daripada makeup/kotoran & gunakan toner


πŸ‘‰πŸ½ ambil sheet mask dan letakkan di muka πŸ“£ elakkan daripada terkena mata & mulut
πŸ‘‰πŸ½ pakai selama 10-15 minit dan tanggalkan mask tersebut

REVIEW :
rasa menyesal tak jumpa produk ni dari awal 😩


mask ni takmacam mask lain πŸ˜‚ its a creamy mask!!!! masa bukak je packaging tu & letak mask kat muka, rasa macam letak cream yang letak ice blended tu atas mukaπŸ˜‚πŸ€€lepas bukak mask tu kan, rasa lembut je kulit &&& takrasa melekit langsung! sekali pakai pun dah nampak perbezaan, kulit sha makin cerah & glowing!!! seronok je tengok kulit sihat dengan mask ni 😍❤

Bau : ❤❤❤❤❤/5
Kelembapan : ❤❤❤❤❤/5
Mencerahkan : ❤❤❤❤/5
Harga : ❤❤❤❤/5
Repurchase : yes

HARGA : RM 98.80 (5 sheets)

DI MANA NAK DAPATKAN GLAMOGENIC SKINCARE?


1. Order online daripada official dealers : 

2. Terus ke authorised dealer di:

Glamogenic Kiosk (Vintage Collection International Sdn Bhd)
(same level as Village Grocer, opposite Tealive)
PC-001, Ground Floor,
Sunway Giza Mall, PJ.
Business Hours: 10am – 10pm
Customer service line: 012-691 6128

*20 pelanggan bertuah yang walk-in akan mendapat special promo price & gift.

3. Hubungi main distributor:
Qurlivka Southeast Asia (Malaysia) Sdn Bhd
Level 16, The Pavilion Tower,
Jalan Raja Chulan,
52200 Kuala Lumpur.
Contact: +603-6151 9198


6 comments:

  1. Nampak macam best je Mask dia tu..makin cantiklah lepas ni

    ReplyDelete
  2. Rajin sha pakai mask. Ai selalu tak sesuai dengan mask ni.

    ReplyDelete
  3. Cx pon suka dgn Dr.Glamogenic ni. Cx dah cuba Perfection Whitening Spot Serum dia. Memang best. Lepas ni kena try yg lain jugalah!

    ReplyDelete