Assalamualaikum

MY KIND OF OUTING/HOLIDAY | Hi! siapa sini suka pergi holiday? hahaha sha takπŸ˜‚ sha akan holiday paling paling setahun sekali je sebab kewangan + cuti. haritu sha ada cerita pasal gi Langkawi tu kan? actually im not enjoying the trip sangat pun. idk why rasa something wrong. sebab tak kena dengan apa yang sha nak kot haha tapi tulah bila dah ikut trip ni mestilah kena ikut jadual dorang kan.

so harini sha nak ceritalah pasal my kind of outing/holiday ;

FOOD




kalau korang ada follow sha kat ig, dulu sha memang suka upload gambar makanan tapi lama lama rasa bosan sebab asyik makan benda sama πŸ˜πŸ˜‘ kalau sha ada upload pun mungkin kat ig story. so cerita dia, kalau sha pi mana mana tempat yang sha nak cari adalah makanan. yes, makanan yang wajib cuba kat situ, makanan yang viral kat situ. disitu baru ada kepuasan.

PEMANDANGAN CANTIK



selain makanan, sha pun suka pemandangan yang cantik cantik. sha selalu ambik gambar awan, pokok, hujan πŸ˜‚πŸ€£ bila tengok balik gambar gambar tu rasa best je, rasa tenang tengok gambar alam sekitar gitu

rasanya tu je kot yang sha cari kalau gi mana mana, even gi mall pun kan, kalau dah shopping apa semua, benda seterusnya yang sha mula mula nak cari untuk makan mesti restoran yang sha takpernah try, restoran yang dah pernah makan mesti taknak masuk hahaha melainkan semua dah try πŸ˜‹πŸ˜‹

kita sebenarnya lain orang, lain apa yang dicari. takboleh jugak cakap diatu asal gi travel je mesti nak shopping. haha dah itu minat dia. sha takcakap sha tak minat shopping tapi sha jaranglah nak beli sangat kalau gi mall/gi holiday kecuali rasa perlu.

so korang pulak? kalau gi holiday/travel apa yang korang cari? πŸ–πŸ›«