EPISOD PENUH DRAMA TI AMO, SWEETHEART 100 HARI


Assalamualaikum

EPISOD PENUH DRAMA TI AMO, SWEETHEART 100 HARI | Drama Ti Amo Sweetheart 100 Hari merupakan sebuah drama yang diadaptasikan daripada novel bertajuk sama hasil nukilan Suri Ryana. Drama 5 episod ni ditayangkan di Astro Ria 104 & Ria HD 123 pada hari raya pertama - kelima pada pukul 7 malam.


PELAKON : Zul Ariffin, Neelofa, Nur Qistina Raisah, Scha Alyahya, Fahad Iman, Elvina Mohamad, Syerinie Myra, Raja Afiq, Adam Shadan, Sharifah Shahora, Mustapha Kamal

SINOPSIS TI AMO, SWEETHERT 100 HARI

Kisah kesabaran dan cinta seorang isteri bernama Malissa yang penuh dengan dugaan apabila suaminya Iskandar hilang tanpa berita. Malissa ditinggalkan oleh suaminya Iskandar setelah setahun mereka mendirikan rumah tangga. Dina, permata hati Malissa dibawa pergi bersama Iskandar.

Malissa ke Rome selepas mendapat maklumat yang suaminya di sana. Dengan bantuan Faliq, Malissa mula mencari Isaac Iskandar.  Demi sebuah penjelasan, Malissa nekad ke Itali untuk bersemuka dengan Iskandar. Satu insiden di apartmen Iskandar menemukan Malissa dan Dina semula. Tidak mahu Dina kemurungan akibat berpisah sekali lagi dengan Malissa, Iskandar membuat satu tawaran. Malissa menjadi babysitter Dina hinggalah khidmatnya tidak diperlukan lagi.

Apabila kebenaran telah terbongkar, Iskandar cuba mendapatkan semula cinta dan kepercayaan Malissa namun, sukar bagi Malissa memberikan peluang kedua buat Iskandar. Hatinya sudah hancur lumat! Sekali lagi Iskandar membuat tawaran kepada Malissa. Tinggal bersamanya selama seratus hari. Dan dalam tempoh itu dia akan cuba mendapatkan semula cinta Malissa.

Berjayakah Iskandar mendapatkan semula cinta Malissa dalam tempoh seratus hari itu? Siapakah dalang di sebalik fitnah yang dilemparkan kepada Malissa itu?

“Masihkah ada cinta di pertemuan kedua?”


EPISOD PENUH DRAMA TI AMO SWEETHEART 100 HARI


4 comments:

  1. tak tengok.. Pelakonnya tak menarik.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Aida ada tgk 2-3 episod.
    Tapi aida x minat hero & heroin la :-(
    Tak dpt kepuasan menonton...

    ReplyDelete