DR BEAU PURE NATURAL SKIN OIL : OIL SERUM PALING BEST!


Assalamualaikum

DR BEAU PURE NATURAL SKIN OIL : OIL SERUM PALING BEST! | Hi korang! selepas tenggelam beberapa hari, saya datang lagi dan membawa berita gumbira kepada siapa yang ada masalah kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit muka mula berkedut kedut dan kulit yang jenis sensitif dengan semua produk? ha sini nak cerita pasal satu produk ni, memang 100% produk dari bahan natural


DR BEAU PURE NATURAL SKIN OIL

sha ni memang pencinta serum incase kalau korang nak tau la, tapi sha selalu taknak try oil serum sebab sha punya skin jenis oily. yelakan kulit jenis berminyak pastu nak guna produk berminyak lagi? nak goreng ikan ke tapi ni sha je rasa, lepas sha try oil serum dari Dr Beau ni terus sha nyesal tak cuba dari dulu lagi! huewaaaaa


KENAPA PERLU GUNA SERUM DR BEAU?

☁ Sangat sesuai untuk wanita Asia
☁ Meresap ke dalam kulit dengan pantas
☁ Bau harum dan wangI semulajadi
☁ Tidak melekit
☁ Rasa segar dan nyaman
☁ SesuaI untuk semua jenis kulit


KANDUNGAN YANG ADA DIDALAM SERUM DR BEAU?

Vitamin E yang merawat kulit.

Rosehip Oil yang melembutkan, melembabkan dan menjaga kesihatan kulit.

Argan Oil yang sesuai untuk semua jenis kulit akan mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering.

Almond Oil pula merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka.

Apricot Kernel Oil yang ringan dan menyerap dengan cepat berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya untuk kulit yang sensitif.Ianya kaya dengan vitamin A, C dan E yang melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan dan kerosakan daripada matahari.

Wheat Germ Oil pula adalah salah satu sumber terkaya vitamin E, A dan D, protein dan mineral.
Evening Primrose Oil mengandungi asid lemak Omega-3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.

CARA PENGGUNAAN 


Bersihkan kulit muka anda, Setelah kulit bersih, teteskan Dr. Beau pada talapak tangan, kemudian, sapu dengan cara menggosok-gosok telapak tangan untuk membantu memudahkan penetrasi pada kulit. Seterusnya, usapkan ke seluruh atau sebagian kulit muka hingga batas leher secara merata. Terutama, pada kawasan yang biasa terlihat garis-garis penuaan.

** Pada pagi, Dr. Beau digunakan untuk menjaga kulit dari udara kotor sepanjang siang. Dan,malam boleh merehatkan dan memulihkan kulit.

TESTIMONI DARIPADA PENGGUNA






**untuk testimoni lebih banyak boleh usha FB page dorang (link dibawah)

ARTIS PUN PAKAI SERUM DR BEAU!




APA KATA SAYA MENGENAI SERUM DARI DR BEAU


sebenarnya sha dah giveup nak pakai produk sebab muka nonstop naik jerawat sebab hari hari hadap habuk :( tapi bila try serum ni terus sha rasa ada semangat githew nak teruskan jadi orang yang gilakan skincare keh keh! sebab apa tau? walaupun baru je guna serum ni, memang dah nampak kesan sangat dah. jerawat sha kat pipi dah kecut dan ada yang terus hilang ha hahaha lepastu kulit rasa moist je walaupun skrg panas sangat (cuaca tak menentu). tekstur serum ni pun best sebab cepat serap && wangi gila hahaha tenang je rasa bila apply serum ni kat muka. packaging serum ni pun macam susah nak jumpa hehe, selalu jumpa jenis dropper je. nak tau cemana bentuk serum ni kenalah tengok video kat atas :p

UNTUK MAKLUMAT LANJUT MENGENAI DR BEAU :-

Website : www.drbeau.com.my
Facebook : drbeaumalaysia
Instagram : drbeau_official
Contact No. : 016 963 3443
Youtube : Teja Herbs TV


6 comments:

  1. ekin pun sama jugak, sejenis yang takut kalau nak pakai serum oil ni.. certain ok menyerap tak tinggal kesan lekit, mungkin boleh try serum ni nanti

    ReplyDelete
  2. Kulit wajah kena jaga. Jangan biar kusam dan Tak bermaya

    ReplyDelete
  3. mcm best je tgk sha guna serum dr beau ni..dh la bentuk dia comel..1st time tgk serum dlm bentuk cenggini..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..
    saya sudah follow anda

    Jom follow blog www.iyaseo.id

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete