PEMENANG GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM


Assalamualaikum

PEMENANG GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM | Hi korang! selamat kembali bekerja~ eh ke ada lagi tak kerja? haha bestnya dapat cuti lama lama! jadinya harini sha nak umumkan pemenang GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM yang dah tamat 31 Oktober 2018 haritu. 


macam sha cakap sha sendiri nak cabut kan no pemenang tu jadinya semalam sebelum kluar lunch (ye saya kerja semalam haha!) sha taip, pastu print pastu gulungkan kertas~

PRINT

POTONG MEMOTONG

GULUNG MENGULUNG

dan lepas dah siap gulung tu sha pun apa lagi, masukkan dalam bekas & goncang goncang dannnnn dapatlah pemenang untuk giveaway sha kalini~ oh btw sha ada tambah hadiah TOPUP RM5 x 2 orang &&&&&& 

PEMENANGNYA ADALAH


PLANNER 2019 - No 14,69.16.2

TOPUP RM 5 - No 15,34

HANDBAG - No 8


Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang tak berjaya jangan risau, nanti sha buat GA lagi! hehehe 

Kepada pemenang emailkan maklumat korang ke shfyqhazhr@gmail.com sebelum 13 November 2018

Pemenang Planner 2019 & Handbag :

Nama :
Alamat :
No. Phone :

Pemenang Topup :

Nama :
No Phone :
Jenis Telco :


okbaiiii! Tahniah sekali lagi ❤❤


26 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat buat para pemenang~ ^^

    ReplyDelete
  4. tahniah buat buat semua pemenang..x sempat join sbbx sht

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang.. Takde Rezeki nak menang....

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua pemenang. Mungkin rezeki saya lain kali. hehehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. ada rezeki Sha di sini.. terima kasih Sha.. tahniah juga pada pemenang lain..

    ReplyDelete
  9. tak sempat nak join, tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  10. tada luck untuk menang , btw tahniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
  11. huhuhuhu.. no28 tak naik.. tahniah pada pemenang

    ReplyDelete
  12. tiada rezeki. tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  14. Congratulations to all winners ! No. pemenang dengan mine dekat dah, takde rezeki

    ReplyDelete
  15. tahniah semua. belum ada rzki saya di sini.

    ReplyDelete