DAPAT FREE SHEET MASK DENGAN HANYA KOMEN?


Assalamualaikum

DAPAT FREE SHEET MASK DENGAN HANYA KOMEN? | Hi! selamat malam, sha nak jadikan entri ni pendek je soooo siapa sini peminat face mask? πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ

HALAL MASK by RENEUF!

 nak face mask free tak? mudah je, ikut step dibawah ;

1. Follow ig sha πŸ‘‰πŸ½ @shfyqhazhr
2. Komen di ig post sha



"Restore to #babysoft skin in just 7 days" ___ cukup 7 hari pakai mask @myreneuf 😍 sebagai pencinta mask, iolls rasa mask ni paling best sebab tak melekit langsung! pastu kan, lepas guna mask ni memang kulit rasa lembut & segarrrrr ja. ___ bayangkan jelah lepas sehari kerja, time malam manjakan kulit dengan mask ni~ guna 10-15minit pastu tido πŸ’€ bangun pagi, syok je sentuh muka sendiri hehehehe ___ my fav one is Vitamin E ❤ sebab vitamin E ni bukan saja mencerahkan kulit tapi melembabkan kulit juga😍 kalau nak tengok kelebihan semua jenis mask, boleh tengok di highlight IG iolls ___ kalau korang pun pencinta mask jugak, korang wajib try mask ni!korang boleh beli mask ni di SASA, Robinson Gardens & FSKL, LAZADA πŸ’œ ___ @butterflyproject.my #Reneuf #HalalMask #butterflymsia #babysoft
A post shared by Shafyqah Azahar (@shfyqhazhr) on

3. Done!

Sha mencari 2 orang pemenang & hadiah akan di pos ASAP so korang boleh try this sheet mask also sebab best gila!

ingat tau, komen kat IG POST ! okbai!


----------------TAMAT-----------------

10 comments:

  1. Comelnya packag8ng sheet mask tu 😍

    Syaza | www.syazaraihanah.com

    ReplyDelete
  2. Wah, peluang yang tak harus dilepaskan ni

    ReplyDelete
  3. Comelnya cover mask tu. Geram tgk. Huhuhu. Kita nak jgk tapi sygnya tak de ig. Huhuhu T.T

    ReplyDelete
  4. Ditag
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    ReplyDelete
  5. sheet mask benda yang kena ada dalam laci kalau malas nak pakai mask jenis bancuh kita boleh guna sheet mask je..btw good luck

    ReplyDelete
  6. Masih boleh join ke ni? Hahaha

    ReplyDelete