YAY DAPAT HADIAH ! TOP KOMENTATOR DI BLOG SURIAAMANDA


Assalamualaikum

YAY DAPAT HADIAH ! TOP KOMENTATOR DI BLOG SURIAAMANDA  | Hi! sorry for late update! bulan puasa ni taktau lah kenapa dia punya malas lain macam. so dipendekkan cerita sha ada menang eh menang ke haha tak kisah la tapi sha dapat top komentator bulan april dari blog sis SA. 



sis SA macam tahu tahu ja yang sha memang suka face mask. walaupun kat rumah dah banyak nak jugak beli kalau pi watson/guardian hahaha perangai betul. face mask yang dapat ni boleh la pakai malam raya nanti, yelah nak jugak cantik macam SA hehee.

sorry muka penuh skrin

kalau korang nak tau ni bukan kali pertama tau sha dapat hadiah dari sis SA hehehee (BACA SINI) & (BACA SINI) dan juga (BACA SINI) kali ni dapat dua facemask ; apple & bitter melon. selain facemask, sis SA juga ada bagi tudung tau. sha jarang beli tudung bercorak, terima kasih sis SA sebab tambahkan koleksi tudung sha hehehe.

sha suka singgah di blog sis SA ni sebab dia memang suka masak dan share resepi. masakan semua yang jenis senang untuk dicari bahan dan jugak senang untuk dimasak. memang kalau tengok blog sis SA asyik terliur jelah haha selain tu suka jugak baca cerita pasal family sis SA, nampak dorang akrab sangat dengan each other. sis SA juga ada buat review best best tau, tengok sis SA promote selalu nak kecundang nak beli haha

kepada yang rajin mengomen tu boleh lah pi mengomen di blog sis SA, mana tau lepas ni rezeki korang pulak nak menang.

16 comments:

  1. tahniah...


    semoga bahagia dan gembira selalu hendaknya

    ReplyDelete
  2. tahniah! pas ni jemputlah komen di blog abam kie plak.

    ReplyDelete
  3. tahniah! nampaknya lepas ni kena rajin2 komen dkt blog beliau..

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  4. Tahniah Sha.. Akak pun suka face mask.. Best je lepas pakai..

    ReplyDelete
  5. tahniah pikah.. bestkan kalau dpt pakai mask

    ReplyDelete
  6. tahniah Sha..sama la kita..k.fiezz pun pencinta mask..kat rumah,ada koleksi mask..setiap minggu duk ber'mask je keja nya..hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah Sha..sama la kita..k.fiezz pun pencinta mask..kat rumah,ada koleksi mask..setiap minggu duk ber'mask je keja nya..hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah sha.. Rajin sha komen kalau sy haha malas sgat huhu

    ReplyDelete