GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN


Assalamualaikum

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN | Hi, selamat pagi! tengah tengah cari idea nak mulakan madah untuk harini, acewah. marilah kita join giveaway dari Cikyan ni. klik banner untuk join. tarikh tamat akan diberitahu kelak.


Cikyan mintak untuk review sikit mengenai blog beliau. ok walaupun internet tempat kerja sha ni buat hal semula (slow gila) tapi cepat je loading! yang lain ok rasanya :D

Azam sha untuk tahun ni? nak menabung dan nak kurus! haha tapi ada banyak lagi, dah dilistkan dah. yang dua tu kiranya yang paling pentinglah.

5 comments:

  1. Good luck sha Dan semoga tercapai apa yg diimpikan.

    ReplyDelete
  2. Good luck sha dan semoga tercapai apa yg di azam.

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen..follow #818 :)
    https://herlittlehome.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete