BIRTHDAY GIVEAWAY BY MAMAPIPIE


Assalamualaikum 

BIRTHDAY GIVEAWAY BY MAMAPIPIE | Hi, disebabkan tinggal berapa hari je lagi nak tamat giveaway dari mamapipie ni, sebelum terlepas (lagi dan lagi) marilah join. manatau rezeki dapat hadiah utama :p dah lah gian nak beli buku sekarang ni haha. klik banner untuk join oK!


sha suka entry mamapipie pasal makanan <check sini> tapi paling suka yag ni - Birthday Lunchdate Di Chili's One Utama

5 comments:

  1. Good luck sha. Kak ana dah join awal2 tu.

    ReplyDelete
  2. Tq Shafyqah sudi support GA mama.. suka entry makan ye. Samalah kita haha.. good luck ye

    ReplyDelete
  3. wahh :D goodluck sis. azah pun rasa nak join la. mudahan sempat lagi ;'D


    jemput join segmen : http://zaza96.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  4. goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete