SENARAI PEMENANG GIVEAWAY SHFYQAHAZHR x PRINTCIOUS


Assalamualaikum


SENARAI PEMENANG GIVEAWAY SHFYQAHAZHR x PRINTCIOUS | Terima kasih kepada pihak Printcious.com sebab sudi jadi penaja giveaway sha :) so tanpa melengahkan masa lagi, sha umumkan pemenang - pemenang untuk GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS!!!



HADIAH UTAMA : VOUCHER PRINTCIOUS RM 80




Topup RM 5 x seorang



Topup RM 10 x seorang


Tudung Preloved x seorang


Pakej Print Gambar x 2 orang


TAHNIAH SEMUA! TERIMA KASIH SUPPORT! KEPADA YANG TAK MENANG INSYAALLAH ADALAH TU REZEKI LAIN :) 

** Kepada pemenang sila email details kepada sha (shfyqhazhr@gmail.com) selewat - selewatnya 23 Disember 2017

pemenang hadiah utama & tudung
Nama :
No. Phone :
Alamat :

pemenang topup 
Nama :
No Phone :
Jenis Telco :

pemenang print gambar
Nama :
No. Phone :
Alamat :
9 keping gambar yang nak diprint

18 comments:

  1. Alhamdulillah, ade rezeki kat sini, jap lg saya emel ye

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semuaa pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  4. tahniah semua.. wah tak sempat join.. kalau tahu dah join.. dah.. hadiah nampak best tuuu

    ReplyDelete
  5. Jemput Join Giveaway TB yea.. tarikh tamat 31 dis ni.. hadiah wang tunai untuk dimenangi.. Pemenang dipilih secara random .. sape2 pun boleh jadi pemenang.. syarat tak banyak.. hahaha.. jom2..

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada pemenang... lama dah tak join GA ni...rindu pulak nak join !!

    ReplyDelete
  7. Tahniah pemenang semua. Lepas ni boleh buat name card bebanyak k. hehe

    ReplyDelete
  8. Congrats to the winner. Looking forward for more contest.

    ReplyDelete
  9. Alamak. GV baru sempat baca. Still valid lagi kan kak nama pememnang di atas. Huhu. Cmner pun, terima kasih kak Shafy kerana sudi pilih GV sebagai salah seorang pemenang. GV sangat menghargainya. Huhu. Terima kasih tidak terhingga kak Shafy. :D

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum sis..saya baru perasan la!menang voucher tu..

    sempat tk nk tebus?saya dh hantar emel

    ReplyDelete
  11. harap sempt lgi hantar emel Y_Y,burn kang voucher tu..uhuk

    ReplyDelete