DONE BLOGWALKING PESERTA GIVEAWAY SHFYQHAZHR X PRINTCIOUS


Assalamualaikum



DONE BLOGWALKING PESERTA GIVEAWAY SHFYQHAZHR X PRINTCIOUS | dengan kesibukan harian (malam iklan kat tvlah pulak) alhamdulillah sha selesai blogwalking semua peserta, terima kasih for your support walaupun target sebenar 50 orang tapi takpa pelan pelan kayuh :p dan setelah selesai berblogwalking, akhirnya dah jumpa pemenang tempat utama (yay)! untuk pemenang hadiah utama which is voucher dari Printcious.com sha pilih berdasarkan entry paling menarik dan selebihnya sha pilih melalui random.org. dan disebabkan bulan ni bulan favorite sha so sha nak tambah hadiah hehehehehehe 

Hadiah Utama 
VOUCHER PRINTCIOUS BERNILAI RM80! x 1

Hadiah Lain 
TOPUP RM 5 x seorang
Topup RM 10 x seorang
Tudung Preloved x seorang
Pakej Print Gambar x 2 orang
Bloglist Jan 18 - Feb 18 (untuk semua peserta) 

** yang disengetkan tu tambahan hadiah

pemenang akan diumumkan malam nanti dalam pukul 8 or 9. goodluck semua!

4 comments:

  1. Wah.. dah tamat ye.. Tak sabar tunggu pengumuman pemenang..

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau kita yang menang tu hehe..

    ReplyDelete