3 HARI SEBELUM TAMAT GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS


Assalamualaikum

3 HARI SEBELUM TAMAT GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS |  sebelum sha mula membebel, mintak semua sedekahkan Al Fatihah kepada kawan adik sha yang sha dah anggap adik sendiri yang telah kembali ke rahmatullah pagi tadi..


sedar tak sedar harini dah 17 Disember, agak sibuk hujung hujung tahun ni ada banyak benda kena settle update blog pun tak nyempat, nampak dak busy sangat? hahaha so GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS dah nak tamat dalam masa 3 hari lagi. walaupun takdapat sambutan takpelah huhuhu. tapi siapa yang belum join boleh join lagi! sebab kalau peserta tak cukup 30 orang giveaway dibatalkan!!! 

14 comments:

  1. Oo..tak perasan. Nanti kita join ya

    ReplyDelete
  2. Al-Fatihah...
    Ok, smeoga cukup 30 orangg

    ReplyDelete
  3. dah lama tinggalkan segmen giveaway . hee. good luck

    ReplyDelete
  4. AlFatihah...moga arwah ditempatkan bersama golongan yang beriman dan beramal soleh

    ReplyDelete
  5. eh ada giveaway nanti join.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  6. itsokay. still belum habis lg. boleh jmput lg ni.

    ReplyDelete
  7. Laa..sha buat GA ke?tak perasan la, dear..

    ReplyDelete
  8. Al-Fatihah buat arwah. Rajin buat Giveaways. Dah nak cukup 30dah kan? Btw, Good luck kepada yang join :)

    ReplyDelete
  9. so good got giveaway, all the best everyone!

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  10. Tak pernah join lagi aktiviti giveaway ni.
    Sebenarnya belum berapa faham hehe. Jika sudi tolong jelaskan.

    ReplyDelete
  11. printcious punya brgan memamb g akk suka..nt akk join kalau sempat ye

    ReplyDelete
  12. wah buat giveaway ya? neeza xsempat nak join sebab bz dgn submission end semester. apapun good luck untuk para peserta.

    ReplyDelete
  13. Good luck! Kita suka barang2 printcious! Hee

    ReplyDelete