ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST


Assalamualaikum

ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST | Sedar tak sedar dah nak masuk bulan Disember which is my favorite month (yay!!!) dan untuk pengetahuan uolls jugak hujung tahun = sales gila gila! Lazada takpernah lepaskan peluang untuk memberi diskaun wow wow untuk pembelinya. untuk kali ni LAZADA menawarkan Online Revolution sales yang bermula dari 11 November sehingga 14 Disember 2017 [korang dah boleh start shopping sekarang!]

a. Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 

sha ni memang seorang suka beli online daripada beli di kedai or mall. so barang first sha beli kat lazada adalah powerbank! berdebar menunggu kehadiran powerbank tu haha pastu sampai alhamdulillah sampai dengan eloknya, sampai sekarang adik duk guna lagi. sha start shopping kat lazada last year kot, tapi dalam perancangan nak grab another powerbank kat lazada sebab harga berpatutan!

b. Which types of products would you prefer buying online? 

sha lebih prefer beli online macam skincare, makeup dan barang yang tak berkenaan dengan size macam baju kasut apa semua tu sebab penah beli baju kat online last last tak kena size (sedih)


c. What to you love about online shopping? 

online shopping sangat memudahkan, hanya perlu bayar dan barang sampai depan mata. kadang kadang harga online pun lebih murah dari harga kat luar. 

d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 



siapa yang belum join contest ni boleh join kat sini → https://www.lazada.com.my/blogger-contest/ sebab semakin ramai yang join semakin banyak hadiah!


Prizes – More Participants, More Winners!

Depending on the overall number of participants there will be either 25, 50, 80 or 111 winners: 

Less than 200 Participants (RM3,150 to 25 winners):

 1st Prize: 1 x RM300 
 2nd Prize: 9 x RM150 
 3rd Prize: 15 x RM100 

More than 200 Participants (RM6,150 to 50 winners):

 1st Prize: 1 x RM500 
 2nd Prize: 15 x RM150 
 3rd Prize: 34 x RM100 

More than 350 Participants (RM10,400 to 80 winners):

 1st Prize: 1 x RM750 
 2nd Prize: 35 x RM150 
 3rd Prize: 44 x RM100 

More than 500 Participants (RM14,500 to 111 winners):

 1st Prize: 1 x RM1,000 
 2nd Prize: 50 x RM150 
 3rd Prize: 60 x RM100 


1 comment: