GIVEAWAY BESAR - BESARAN BY INTAN SAFFYNA


Assalamualaikum

GIVEAWAY BESAR - BESARAN BY INTAN SAFFYNA | sekarang busy betul. banyak entry dalam draf je hahaha dengan pc kemain slow tapi nak jugak join giveaway ni sebab hadiah dia best!


[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]

Blog Intan Saffyna ni sangat kemas uolls, sha masuk je blog ni memang geram tengok susun atur dalam blog ni. loading pun laju je, bertemakan tekues (haha macam mana eh eja) dan pink memang menaikkan mood sha nak membaca blog ni. btw Happy birthday tuan blog hehe semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta dipermudahkan segala urusan :D

tag : hazwan hairy | mama maszull

5 comments:

  1. Oh ada best giveaway ye, wish you luck!

    ReplyDelete
  2. Salam. Sis dah menang GA. Saya salah sorang sponsornya. Mohon bagi details ye sis di email saya.
    Nama, Alamat dan No Tel.
    presentisgift11@gmail.com
    Terima kasih sudi join!! :)

    ReplyDelete