BERITA BAIK (YAY!)


Assalamualaikum


BERITA BAIK (YAY!) | Hi korang! masih bercuti kah? ke sama je macam sha dah kerja. sedar tak sedar dah nak cuti sekolah kan? minggu ni last budak budak sekolah pastu cuti yay untuk dorang, yang dah kerja ni hadap jelah kerja walaupun budak sekolah cuti. ok sebenarnya sha nak bgtau yang sha nak buat giveaway (YAYYYY!!!!) giveaway ni start esok (20 Nov 2017) hingga 20 Dec 2017 (selama sebulan) dan yang bestnya giveaway ni sha bergabung dan meletoppp dengan PRINTCIOUS 🌺 so sha rasa korang boleh agak dah hadiahnya apa kan hehehe. 

So hadiah yang akan dimenangi adalah VOUCHER PRINTCIOUS BERNILAI RM80 dan random hadiah dari sha (preloved tudung/shawl - topup - akan difikirkan kemudian) so giveaway ni akan terbatal serta merta jika penyertaan tak melebihi 30 orang. harap harap mendapat sambutanlah hehe. stay tuned and happy weekend!

12 comments:

  1. ya good for you. I also get the printcious RM80.

    ReplyDelete
  2. wah tak sabar. InsyaaAllah nak join. :)

    ReplyDelete
  3. Kalau GA dgn printcious memang best lah. Mcm2 boleh buat. Good luck utk GA tu Sha ;)

    ReplyDelete
  4. Moga ada kesempatan utk join nnt.. Hadiah pun menarik juga tu..

    ReplyDelete
  5. wah..best ni ada Ga...nak join nanti..

    ReplyDelete
  6. All the best kepada semua yang menyertai giveaway nie. Lepas nie senang la nak buat hadiah kan

    ReplyDelete
  7. Wowwww.... xbestnya kalau terbatal sebab xcukup 30 orang.. if 20 orang, boleh?

    ReplyDelete
  8. Sis... Berakhir 19 nov or dec 😁

    Good luck untuk semua yang join. Hadiah pon best.

    ReplyDelete
  9. wah bestnya dapat collaborate dengan printcious, hadiah pun menarik.. good luck pada para peserta!

    ReplyDelete