PENCARIAN BLOGLIST & TUKAR HEADER LAGI?


Assalamualaikum.

sedar tak sedar harini dah 5 oktober. cepat betul masa berlalu dah 5 hari dalam bulan oktober, rasa macam baru semalam masuk tahun baru 2017 haha so untuk bulan ni sha nak mencari bloglist tetap gitu. sha nak cari blogger - blogger dari utara (Perlis, Kedah, Penang, Perak) untuk menghiasi bloglist sha hingga lah ke akhir hayat blog sha ni haha. so siapa blogger dari utara bolehlah komen link blog korang kat bawah okay, komen link blog dan dari negeri mana oky? 

perasan tak sha dah tukar header? haha tapi macam biasa, header sha letak nama sha je. tak kreatiflah nak hias macam macam kat header tu hahaha ok kejap ni header sebelum ni



hahaha simple sangat kan? nama sha dan crown. punyalah tak kreatif anak dara ni, tak kreatif + pemalas nak godek godek si google hahaha geram je bila blogwalking mesti header orang lain cantik cantik so tadi kerajinan datang singgah sebentar, tapi sha tetap sha, tetap nak simple je hahaha tapi ada warna warna sikitlah kali ni. tak sesimple yang sebelum ni. tadaaaa ;-

semoga dengan adanya header baru ni, sha semakin rajin nak menaip dan semakin rajin berblogwalking haha *macam takdak kena mengena ja* tu jelah cerita buat kali ini. kepada blogger blogger utara jangan lupa komen link kat bawah! 


10 comments:

  1. teruskan semngat berblogging ye dik.. akak dari kedah jgak.. :)

    ReplyDelete
  2. comel jer simple camtu..tgh dlm proses nak tukar2 header & background jugak..hihi

    ReplyDelete
  3. Laa cari blogger utara je ke­čśétak dapat la nak join

    ReplyDelete
  4. Cantik header awak Sha.. =) hihi baru nak join tapi tak menepati syarat plak..

    ReplyDelete
  5. HI ! Saya Penang Blogger !
    Rajin2 la singgah ye ~
    Saya dah follow blog awak :)

    www.ora-adzlin.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. http://www.syuhadasalleh.com/

    blogger penang. hehe

    ReplyDelete
  7. aida blogger melaka la plak :) ha ha ha tak sesuai...

    ReplyDelete
  8. keep blogging!! nice and cute header....

    ReplyDelete