HADIAH TOP KOMENTATOR DARI BLOG SURIAMANDA & STARLAVENDERLUNA


Assalamualaikum.

Harini dah hari ke 20 dalam bulan Oktober, sekejap je dah nak masuk November lepas tu Disember (yay birthday sha). beberapa hari lepas sha ada terima parcel, pakcik poslaju tu tanya sha (lepas tandatangan untuk satu barang), shafyqah ada barang lain lagi tak? sha pun macam hehe taktahu hahahaha sebab memang taktahu lah yang sha tahu satu barang tu jelah yang sha ada tracking number. lepas tu dia macam ha takpelah, sha pun masuklah sambung buat kerja sha yang banyak gila huwaaaa. lepas tu dia panggil hahaha dia cakap ha kan pakcik dah kata ada lagi >< sha pun tandatangan apa semua, behenti buat kerja terus -_- excited nak tengok apadia dalam parcel banyak banyak and yayy! hadiah dari kak suria amanda & kak shikin razali dah sampai! btw sha dah post pasal hadiah ni kat ig haha (@shfyqhazhr)


HADIAH DARI SURIAAMANDA.COM


sha dapat sebuah novel dari SA, yay! rasanya last sha beli dan baca novel tahun 2015 hahaha masa zaman sekolah memang suka membaca novel daripada baca buku sekolah kan. sekarang dah habis sekolah jangankan nak baca novel, beli pun belum tentu haha. sha dah baca novel yang SA kasi ni baru bab 5 hehehehe btw sha memang suka blogwalking kat blog SA, entahlah. rasa seronok tengok life SA, sha baca blog SA dari mula tau haritu hahaha sebab nak tau macam mana blog SA boleh wujud. suka tengok family SA yang rapat dengan each other, anak SA yang manis tu dan anak anak sedara SA yang comel comel tu hehe. ni bukan kali pertama tau menang kat blog SA hehe, nanti sha review novel ni ye. thankyou SA ❤



HADIAH DARI STARLAVENDERLUNA.BLOGSPOT.MY



terima kasih kak shikin sebab menambahkan koleksi face mask sha hehe. sha dapat dua facemask dari kak shikin. sha suka blog kak shikin ni sebab banyak info info yang menarik, sebagai contoh yang sha ingat adalah yang kenapa nyamuk suka kacau telinga kita hahaha macam tu lah tajuk blogpost kak shikin tu sebab sha selalu geram kat nyamuk sebab suka lalu lalang kat telinga sha. oh btw baru tahu yang kak shikin ni adalah pembantu pustakawan dan juga seorang perawat urut terapi buang angin bagi wanita muslimah tapi di kawasan tertentu jelah - keterangan lanjut boleh Whatsapp kak shikin - (019-9884032)


7 comments:

  1. Wah bestnya dapat hdiah. Tahniah dik

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. rezeki.. hehehe

    ReplyDelete
  3. If some one wishes expert view about bloging afterward i propose him/her to
    vvisit this website, Keep uup the pleasant work.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, lega bila dapat tau hadiah dah sampai.. Hihi ingat lagi entri yang tue, akak pun geram sangat kat nyamuk tue yang keluarkan entri pasal nyamuk..

    ReplyDelete
  5. part dapat hadiah ni mmg excited..akak pun gitu...hehe

    ReplyDelete