ALREADY HAVE MY OWN BUSINESSCARD!!


Assalamualaikum

ALREADY HAVE MY OWN BUSINESSCARD! | Haritu sha ada menang 100pcs businesscard dari Uyul [baca sini] dan hari khamis lepas business card sha sampai yay! mula mula tu sedikit hairan sebab takde order apa apa pulak. ada orang hantar kejutan ke ni haha. bila dapat parcel sha picit picit nak tau benda apa sebab nak bukak time tu tengah busy hahaha lepas settle kerja semua, sha dengan tenangnya ambik gunting dan gunting parcel tu, dan YAYYYYY ITS MY BUSINESS CARD!!!! excited time tu takpayah cerita lah hahaha pastu terfikir nak buat apa dengan business card banyak banyak ni? haha. by the way, uyul tambah lagi 100pcs sebab masalah teknikal yang dialami oleh pihak uyul so maknanya sha ada 200pcs business card lah sekarang!


TADA! haritu kan blog warna pink sebab tu pilih corak macam tu haha tapi sha memang berkenan dengan corak ni taktaulah kenapa haha. SA stands for SHAFYQAH AZAHAR ehe (lego kat atas tu)


since esok sha nak ke pejabat pos, siapa yang rasa nak business card dan hadiah misteri dari sha boleh email sha kat shfyqhazhr@gmail.com okay?! lima terawal sha bagi hadiah misteri hehehe. korang yang nak tempah business card ni bolehlah melawat blog uyul 




15 comments:

  1. Teringin nak buat satu... comelnya kad tu...

    ReplyDelete
  2. Lawanya business card. Unik sangat corak abstrak macam tu.

    ReplyDelete
  3. Wah! Tahniah..
    Comel la business card tu <3

    ReplyDelete
  4. Nak tempah card lah Dari uyul. Hmm, jika ada masa jom join GA saya.

    ReplyDelete
  5. Cantik2 .. bloggr kena ada gak busness kad hehe

    ReplyDelete
  6. wahhh cantikkk! bak satuuu.. haha. nnti boleh pass2 ke geng2 blogger kalau ke event.

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete