Merdeka! Merdeka! Blogger ContestAssalamualaikum. pejam celik pejam celik dah bulan 8 kan sekarang? bulan ogos = bulan kemerdekaan! alhamdulillah tahun ni 2017, Malaysia akan menyambut 60 Tahun Kemerdekaan ♥ bersempena dengan kemerdekaan ni, Lazada tak lepaskan peluang buat contest untuk para blogger (tq LAZADA ♥♥♥) dan LAZADA juga ada buat Merdeka! Merdeka! sales ( http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/) yang akan berlangsung pada 25 Ogos - 31 Ogos which is korang boleh dapat special diskaun up to 80% off (woowww) 

What do you love about being Malaysian?

Alhamdulillah sha amat berbangga menjadi rakyat Malaysia! sha bangga menjadi rakyat Malaysia kerana Malaysia yang kaya dengan pelbagai jenis kebudayaan, tempat - tempat yang menarik serta banyak makanan yang sangat best (:p)! tidak lupa juga Malaysia mempunyai rakyat yang datang dari pelbagai agama, kaum dan bangsa yang menjadikan rakyat Malaysia sentiasa bersatu.

Your favorite local brand

Jenama lokal kegemaran sha adalah Naelofar Hijab


Select two product from that brand that you love. The Article must contain screenshots of the products mentioned.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prizes – Merdeka!Merdeka! Blogger Contest

 1st Prize: 1 x RM600 
 2nd Prize: 2 x RM300 
 3rd Prize: 3 x RM200 
4 comments: